Al tauler d'escacs esdeven gran partides que s'escriuen en "planilles". Què et consideres tu, un àlfil, un peó...? Posa't en un lloc estratègic i pensa: el tauler és un mar de possibilitats, les peces nosaltres i les caselles els camins que hem de triar. Quan hem jugat ja no podem tirar enrera. No t'equivoquis, que pots perdre! El temps també hi compte, no t'adormis! I no valen les jugades il.legals. Comença la partida...juga net i fes bones jugades.

dimecres, de desembre 01, 2010

OPEN COSTA BRAVA 2010, ESCACS per recordar.


L´escaquista guixolenc Jordi Serra acaba cinquè a l´Open Costa Brava

El jugador de Sant Feliu, amb un ELO de 2125, després de nou rondes va acabar el campionat absolut amb 6,5 punts, en un quàdruple empat al segon lloc, desfavorint-lo el sistema de desempat que el va deixar amb el pitjor promig dels 4 sotscampions, quedant finalment cinquè.




El campionat va ser guanyat, tal com ja havia fet al Torneig de Sant Feliu, per Pol Sabrià amb 7 punts. El jugador de Santa Eugènia, amb un ELO de 2329, va guanyar el torneig en una apassionant última partida, que va acabar empatada, amb el jugador palafrugellenc Manel Coronado, que fou finalment tercer. L´olotí Jordi Triadú va quedar segon, també amb 6´5 punts.



Altres jugadors de Sant Feliu que van participar-hi foren Sergei Kucherenko, 15è amb 5 punts, i Jordi Carramiñana, 32è amb 3,5 punts. D´altres jugadors van participar al campionat "B", on es competeix amb trams d´ELO inferiors, i on cap jugador ganxó va poder pujar al podi.



Per veure la classificació del campionat absolut, cliqueu aquí:



http://chess-results.com/tnr38670.aspx?art=1&rd=9&lan=2&m=-1&wi=1000



La cirereta del torneig va ser un deliciós àpat al Far de Sant Sebastià, on va tenir lloc l´entrega de premis.

Joan Serra, article de Tribuna Ganxona.