Al tauler d'escacs esdeven gran partides que s'escriuen en "planilles". Què et consideres tu, un àlfil, un peó...? Posa't en un lloc estratègic i pensa: el tauler és un mar de possibilitats, les peces nosaltres i les caselles els camins que hem de triar. Quan hem jugat ja no podem tirar enrera. No t'equivoquis, que pots perdre! El temps també hi compte, no t'adormis! I no valen les jugades il.legals. Comença la partida...juga net i fes bones jugades.

dimarts, de novembre 16, 2010

"BLAU i GRANA", una paraula val més que mil imatges.

Un poema en que cada vers és una paraula és difícil d'entendre. Però si hi poseu imaginació en cada mot i mireu d'esbrinar el significat de totes les estrofes, podeu trobar la vida d'un trovador resumida en un poema i amb un vot d'esperança. Així que, per un cop a la vida, farem que cada paraula valgui més que mil imatges tot seguint el compàs de l'himne del Barça, dels blaugranes. Encertadament, mai dos colors havien significat tantes coses.





“Blau i Grana”

Blau,
nau,
cau,
clau,
xau-xau,
cau,
sau,
rau-rau,
jau,
nyau-nyau,
guau!,
siau…

Dau,
rau,
clau,
au!,
au,
suau,
pau,
blau.

Grana,
diana!
sana,
mana
gana,
blana,
plana,
grana!

Jordi, 30-03-09.

2 Comments:

Blogger Enrock said...

Avui, Barça-Madrid! Després de les eleccions, aquest partidàs que esperem guanyin els blaugranes!

7:30 p. m.

 
Blogger Enrock said...

Han guanyat per 5-0, i amb un joc fantàstic, cosa que el rival no ha sabut fer i ha jugat brut amb les picabaralles que han protagonitzat i és que no saben perdre a igual que fa el seu entrenador!

3:42 p. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home